Speciális támasztóhámra gyűjtünk!

Egy mozgássérült gyermek számára sokszor az a legnehezebb, hogy sosem tapasztalhatja meg az önállóságot, amit egy bizonyos kor után igényelne. Egy speciális kutyahám most megoldást nyújthat, aminek segítségével Rigó, a KEA által kiképzett segítőkutya, stabil járást, egyensúlyvesztés esetén támogatást, felálláskor támaszt, mankót nyújt majd a 14 éves Katának.

Kutyával az Emberért Alapítványt 25 évvel ezelőtt hoztuk létre azzal a céllal, hogy speciális segítőkutyákat állíthassunk munkába és juttassuk el őket a rászorulókhoz. Most 2 db speciális, kézzel készített ‘támasztókutya’ hámra gyűjtünk, ami sajnos Magyarországon elérhetetlen. A hámnak megfelelő méretűnek és kiképzésűnek kell lennie, a kutya és Kata pontos méreteire készül a kifejezetten mozgássérülteket segítő erős, tartós hám.

Segítségeddel az Egyesült Államokban készített hám árát és annak szállítási-, és vámköltségeit gyűjtjük össze, ami nélküled elérhetetlen anyagi terheket róna az KEAra. Az egyik hámot kifejezetten Rigónak és Katának szánjuk; Kata nemsokára térítésmentesen megkapja tőlünk az évekig képzett óriás uszkárt és a kifejezetten neki készített hámot. A másik hám Alapítványunknál marad és újabb támasztó segítőkutyák kiképzésében fog fontos szerepet játszani.

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/ajandekozz-szabadsagot-katanak-2357?fbclid=IwAR0NctwAd1dAS-hTsQhSfoVmfOqUW9twAfEADeaIhDlbc3bBXGNDtJYATzg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük