Jelentkezés

Keress minket bizalommal a következő témákban: jelentkeznél segítőkutyáért, terápiás párosnak, terápiás helyszínnek vagy programot igényelnél.

Segítőkutyáért
Legyen szó mozgássérült-segítő kutyáról vagy hallássérült-segítő kutyáról keress minket bizalommal. Olyan mozgáskorlátozott, nagyothalló vagy siket személyek jelentkezését várjuk, akik felelős gazdái lennének egy jól kiképzett, a mindennapi feladatok megoldásában örömmel segédkező kutyának. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a KEA kizárólag az alapítvány szakemberei által kiválasztott és nevelt kutyák felkészítésével foglalkozik (tehát a jelentkező saját kutyájának kiképzését nem vállalja). Kérünk minden jelentkezőt, vegye figyelembe, hogy a kutyához jutás nem feltétlenül jelentkezési sorrendben történik. Egy szakértőkből álló bizottság dönt arról, hogy kivel alkothatnak igazán hatékony párost az átadás előtt álló kutyák. Jelentkezés: info@kea-net.hu
Terápiás kutya párosnak
Jelenleg kapacitáshiány miatt sajnos nem fogadunk új párosokat!
Terápiás helyszínnek
A terápiás kutyák számos helyen ki tudják fejteni jótékony hatásukat, a legkisebb gyermekektől, az idősekig. Számos típusú érintettséggel dolgoztunk már. Tapasztalataink alapján igyekszünk a helyszínhez leginkább illő kutyát és felvezetőt választani. Magánszemélyek és intézmények jelentkezését is várjuk Alapítványunknál. Fontos tudnivaló, hogy a terápiás páros önállóan nem tarthat foglalkozást, mindig szükség van egy a csoport tulajdonságainak megfelelő szakképesítéssel rendelkező csoportvezetőre. A csoportvezető és a páros közös munkája során tud létrejönni örömteli fejlesztő foglalkozás.
Programigénylés
A program menüpont alatt részletesen beszámolunk arról, hogy milyen programlehetőségeket tudunk biztosítani, legyen szó speciális tanóráról, érzékenyítésről, bemutatóról, vagy egy különleges nap megrendezéséről (sportnap, Állatok Világnapja, Autizmus Világnap, stb.). Programjainkat igény szerint tudjuk alakítani. Célunk, hogy az adott helyszínhez és körülményekhez legjobban illeszkedő programot állítsunk össze, amiben meg tudjuk mutatni a segítőkutyák munkáját, társadalmi szerepét, illetve terápiás kutyáinkkal közösen újszerű, tartalmas élményt nyújtsunk a résztvevőknek. Ezért, ha a jelentkezésnél minél több információt kapunk az igényekről (csoport összetétele, kora, helyszín, korábbi kutyás tapasztalatok, stb.), annál hamarabb tudunk részletekbe menően válaszolni.